Voor een job met zekerheid!

Magazijnier Drankencentrale (m/v)

Holsbeek

Bedrijf:

Onze klant, Dranken Vercammen is een familiebedrijf waar je, al bijna 60 jaar lang, terecht kan voor een ruim assortiment aan (streek-)bieren, frisdranken, wijn en sterke drank. Zij verhuren tapinstallaties, frigo's, togen, praattafels, enz. voor de kleine tuinfeesten, maar ook voor de grotere party's. Bij Dranken Vercammen staat de service centraal. In de drankencentrale halen zij de lege bakken uit je auto en zetten ze de volle erin. Meer info op www.drankenvercammen.be. Om hun team verder uit te bouwen zoeken ze een ervaren Magazijnier Drankencentrale (m/v).


Functieprofiel:

Als Magazijnier drankencentrale ben je in de eerste plaats verantwoordelijk voor het magazijnbeheer van alle soorten dranken en de verhuurdienst van tapinstallaties, frigo's, togen, praattafels, enz. Je noteert en verwerkt de bestellingen. Je helpt met een heftruck bij het laden en lossen van de vrachtwagen en vult de stocks aan in de drankencentrale. Je klasseert lege bakken, vaten en flesjes en je houdt het magazijn op orde. Je controleert de voorraad en bestelt de nodige aanvullingen van de stock in het magazijn.


Verwacht:

Je hebt ervaring in het gebruik van een heftruck (attest is wenselijk). Je hebt een flexibele ingesteldheid qua werkuren. Je bent fysiek in orde. Je kan werkinstructies volgen en zelfstandig uitvoeren. Je bent een teamplayer, organisatorisch ingesteld, gemotiveerd, gedreven, accuraat en punctueel. Je bent de contactpersoon voor hun klanten om alle bestellingen op te volgen en uit te voeren. Je bent Nederlandstalig. Indien je beschikt over een rijbewijs B is dit een pluspunt.


Aanbod:

Ze bieden je een voltijdse vaste job aan bij een familiaal bedrijf. Je staat in nauw contact met de verantwoordelijken binnen het bedrijf. Je kan rekenen op een motiverend salaris. Je verloning wordt bepaald aan de hand van je individuele prestaties en de meerwaarde die je toebrengt aan de onderneming. Interne opleiding is steeds voorzien.

DEZE VACATURE WORDT EXCLUSIEF BEHANDELD DOOR YELLOW SELECTIE

Contactpersoon: Mieke Raemaekers 016/67.02.26 of mieke@yellowselectie.be

  • Locatie: Holsbeek
  • Sector: HORECA - TOURISM
  • Contactpersoon: Mieke Raemaekers
  • Telefoon: 016-67.02.26
Solliciteer nu
share:   Facebook LinkedIn Twitter Google