Gemeente Hoeilaart

* Premium
Vacatures: 0

Over ons

Op zoek naar een job in een leuke, moderne en professionele werkomgeving? Dan moet je bij lokaal bestuur Hoeilaart zijn!

Doorlopend zoeken we nieuwe, gemotiveerde collega’s. Met zo’n 200 medewerkers zijn we de grootste werkgever van Hoeilaart. We werken ook met jobstudenten, stagiairs, animatoren en vrijwilligers.

Bij gemeente en OCMW Hoeilaart krijg je uitgebreide leerkansen en werk je in een aangename sfeer, in vertrouwen en in dialoog met elkaar. We hebben aandacht voor het welzijn van onze medewerkers, we vinden het belangrijk dat ze zich thuis voelen in onze organisatie en zich verder blijven ontplooien. Onze aanwervingen gebeuren met aandacht voor persoonlijke competenties en motivatie. Meer informatie over onze aanpak vind je in deze artikels van Idewe (over ons preventief ergonomisch beleid in de zorg) en VVSG (over ons retentiebeleid).

Als extra’s krijg je een eindejaarstoelage in december, dubbel vakantiegeld in mei, maaltijdcheques van 8 euro, fietsvergoeding van 0,27 euro/km, volledige terugbetaling openbaar vervoer en een gunstige verlofregeling. Nuttige anciënniteit wordt volledig overgenomen. OCMW en gemeente Hoeilaart zijn ook met het openbaar vervoer vanuit diverse hoeken (bushaltes en station Groenendaal) vlot bereikbaar.